Menu Close

contacteer korys / team / team member

Pablo Queriat

Senior Investment Manager

Pablo is een Senior Investment Manager in het Liquid Investment-team. Zijn focus ligt bij investeringen in beursgenoteerde ondernemingen in het energietransitie-ecosysteem.

De heersende waarden, de familiestructuur, de dynamische en ondernemende geest en de lange staat van dienst rond duurzame waardecreatie is wat Pablo aansprak om zich bij Korys te vervoegen.

Pablo is opgegroeid in een multiculturele omgeving. De uitdagingen van de energiesector en duurzaamheidsthema’s intrigeren hem. Hij houdt van reizen en van buitenactiviteiten zoals joggen en bergwandelen. Pablo is getrouwd, en een gelukkige en trotse vader van drie kinderen.

Pablo vervoegde zich bij Korys begin 2016 na tien jaar als Porfolio Manager en buy-side-analist in het departement Institutional Asset Management van Degroof Petercam. Daarvoor heeft hij vijf jaar als consultant gewerkt bij het IFP Energies Nouvelles in Parijs. Pablo is opgeleid als chemisch ingenieur en heeft een doctoraat in energie- en milieubeleid behaald aan het Imperial College London.