Menu Close

contacteer korys / team / team member

Richard Stadler

Investment Manager

Richard is Investment Manager van een liquid-multi-assetfonds dat ernaar streeft te beleggen volgens 3P-/ESG-criteria. Gezien zijn beroepservaring concentreert hij zich voornamelijk op vastrentende beleggingen, en dat in ons Luxemburgs kantoor.

Wat Richard aantrok tot Korys was het familieconcept en de nauwe samenwerking met de cliënten. Hij was bijzonder onder de indruk door de centrale ESG-aanpak die oprecht wordt nagestreefd.

In zijn vrije tijd ontspant Richard zich graag met sport in de buitenlucht, zoals mountainbiken en wandelen tijdens de warmere seizoenen, en skiën en snowboarden in de winter.

Richard beschouwt zichzelf als een echte Europeaan. Als Tsjech van geboorte heeft hij van jongs af aan in verschillende Europese landen gewoond.

Richard trad in dienst bij Korys in februari 2021, na 12 jaar bij KBC Asset Management in Tsjechië en Luxemburg, waar hij respectievelijk als beleggingsanalist en beheerder van vastrentende fondsen heeft gewerkt. Richard heeft een master in beleggingsanalyse van de Tilburg University in Nederland en is CFA charter houder.