Menu Close

contacteer korys / team / team member

Thomas De Kempeneer

Investment Director

Als Investment Director  focust Thomas op directe investeringen in de consumenten- en retailsector.  Samen met het team investeert hij in kmo’s die producten en diensten ontwikkelen of leveren,  gericht op consumenten die veel belang hechten aan hun gezondheid en hun ecologische en sociale voetafdruk en die vooral gebruiksgemak zoeken in hun consumptiegewoonten.

Thomas gelooft sterk in een meer actieve, persoonlijke en ondernemingsgerichte benadering van beleggen. Hij zoekt graag de interactie met de managementteams op en tracht een meerwaarde te bieden door bedrijven te helpen groeien naar hun volgende ontwikkelingsfase. Strategie en organisatorische optimalisatie zijn daarbij zijn favoriete thema’s.

Hij houdt van bijleren en blijven ontdekken. Hij reist graag, is kunstliefhebber, houdt van koken, mountainbiken en tijd doorbrengen met zijn gezin.

Thomas heeft 15 jaar ervaring in beleggingen. Voor hij in 2013 het Korys team kwam vervoegen, werkte hij als private equity professional voor KBC Private Equity en liep hij stage bij BNP Paribas Fortis in Brussel en Amsterdam. Hij behaalde een master in Financieel Management aan de Vlerick Management School en een master Toegepaste economie aan de Universiteit Gent.